Varukorg

Snabb frakt från 49:- Superenkel prisgaranti Beställ innan 12:30 för utleverans samma dag

Är du företrädare för en båtklubb? Då kan du – utan att lyfta ett finger – bidra till din klubbs ekonomi. Vi ger nämligen upp till 5% återbäring till din klubb på allt era medlemmar handlar. Allt medlemmarna behöver göra är att ange vilken båtklubb de tillhör – resten sköter vi.

Såhär enkelt är det

  1. Medlemmarna loggar in eller registrerar ett konto hos oss.
  2. Under ”Båtklubbstillhörighet” på mina sidor väljer de sin båtklubb i listan och sparar.
  3. Alla deras köp ger nu 2.5% återbäring till din båtklubb.
  4. Om du och din båtklubb istället väljer att bli medlemmar i vår båtklubbsklubb får ni istället hela 5% återbäring på allt era medlemmar köper.

Vanliga frågor & svar

Vår båtklubb finns inte med i listan

Det ordnar vi förstås! Börja med att maila in båtklubbens namn och eventuell hemsida till hej@moory.se så sätter vi upp klubben. Låt oss veta om ni vill gå med i vår båtklubbsklubb för att få den högre återbäringen.

Vad vill ni ha som motprestation av båtklubben?

Återigen: för att få 2.5% återbäring behöver ni inte göra någonting. För att få den dubbla återbäringen vill vi nå ut till era medlemmar och synas lite mer. Det enda vi kräver är att synas i minst två utskick till era medlemmar om året. Det kan vara nyhetsbrev, information inför sjösättning eller båtupptagning osv. Vi vill också finnas med på er hemsida med länk och en kort text om samarbetet.

Vad betyder upp till 5%?

Vi ger alla båtklubbar 2.5% återbäring utan att de behöver göra någonting. Om de vill vara med i vår båtklubbsklubb så ger vi istället 5% återbäring. Det enda kravet vi ställer för att få den högre återbäringen är att vi vid 2 tillfällen per år får kommunicera med medlemmarna i klubben, och att samarbetet syns med länk till vår hemsida på båtklubbens hemsida.

Hur går vi med i båtklubbsklubben?

Det är enkelt! Maila oss på klubbar@moory.se så löser vi detaljerna tillsammans.

Hur får vi i klubben vår återbäring?

Det finns inga krångliga avvikelser eller rabattkuponger – vi betalar årligen ut återbäringen i reda pengar.

Varför gör vi detta?

Vi älskar båtliv, och båtklubbar gör att båtlivet blir möjligt för många fler – det vill vi premiera. Vi tror helt enkelt att så länge båtklubbarna mår bra så mår båtlivet bra, och därmed mår vi bra.

Krävs det något krångligt avtal?

Nej – utan ett enkelt ensidigt överenskommelse. Det enda ni lovar är att ta emot pengar, och låta oss synas lite enligt ovan. Åtagandena i överenskommelsen kan se ut ungefär så här:

Moorys åtagande

  1. Moory uppmanar sina kunder att registrera båtklubb på ”Mina sidor” på Moory.se
  2. Moory registrerar och räknar köp av varor på Moory.se av Båtklubben’s medlemmar
  3. En gång årligen i efterskott utbetalar Moory återbäring uppgående till 5% av totala varuvärdet exklusive moms till av Båtklubben angivet konto

Båtklubbens åtagande

  1. Båtklubben sätter in en kort information till sina medlemmar på Båtklubbens publika hemsida enligt anvisning av Moory, med länk till Moory.se
  2. Båtklubben informerar sina medlemmar om samarbetet i minst 2 nyhetsbrev eller utskick per år – ett på våren och ett på hösten. Därtill gärna i återkommande utskick och på sammankomster.
  3. Båtklubben erbjuder Moory att besöka klubbens sammankomster minst en gång årligen för information om samarbetet – och för särskilda erbjudanden och försäljning av varor

Har ni något material som jag kan använda för att visa konceptet?

Vi har en enkel flyer som du kan skriva ut (eller ladda ned och maila) och visa för styrelsen i båtklubben. Klicka här för att se en flyer om Moorys båtklubbsklubb.