Varukorg

Snabb frakt från 49:- Superenkel prisgaranti Beställ innan 11 för leverans samma dag

Är du medlem i en båtklubb? Då kan du – utan att lyfta ett finger – bidra till din klubbs ekonomi. Vi ger nämligen upp till 5% återbäring till din klubb på allt du handlar. Allt du behöver göra är att ange vilken båtklubb du tillhör – resten sköter vi.

Såhär enkelt är det

  1. Logga in eller registrera ett konto hos oss.
  2. Gå till avsnittet ”Båtklubbstillhörighet” på mina sidor.
  3. Välj din båtklubb i listan och spara.
  4. Alla dina köp ger nu upp till 5% återbäring till din båtklubb. Du behöver inte vara inloggad – det räcker med att ordern läggs till samma e-postadress som du registrerat ditt konto med.

Vanliga frågor & svar

Min båtklubb finns inte med i listan

Det ordnar vi förstås! Börja med att maila in båtklubbens namn och eventuell hemsida till hej@moory.se så sätter vi upp så att du kan börja bidra till klubben. Du får också gärna tipsa klubben om att de kan gå med i vår båtklubbsklubb för att få högre återbäring. Du kan läsa mer här.

Du kan lägga din order utan att vara ansluten till båtklubben – om du i samma mail som ovan anger ditt ordernummer så kopplar vi ihop ordern med din båtklubb så att återbäringen hamnar rätt.

Vad betyder upp till 5%?

Vi ger alla båtklubbar 2.5% återbäring utan att de behöver göra någonting. Om de vill vara med i vår båtklubbsklubb så ger vi istället 5% återbäring. Det enda kravet vi ställer för att få den högre återbäringen är att vi vid 2 tillfällen per år får kommunicera med medlemmarna i klubben.

Hur får klubben sin återbäring?

Det finns inga krångliga avvikelser eller rabattkuponger – vi betalar årligen ut återbäringen i reda pengar.

Varför gör vi detta?

Vi älskar båtliv, och båtklubbar gör att båtlivet blir möjligt för många fler – det vill vi premiera. Vi tror helt enkelt att så länge båtklubbarna mår bra så mår båtlivet bra, och därmed mår vi bra.

Krävs det något krångligt avtal?

Nej – utan en väldigt enkel ensidig överenskommelse. Allt ni lovar oss är att ta emot pengar, och nämnas oss enligt ovan. Så här kan avtalstexten se ut:

Moorys åtagande

  1. Moory uppmanar sina kunder att registrera sin båtklubb på ”Mina sidor” på Moory.se
  2. Moory registrerar och räknar köp av varor på Moory.se av båtklubbens medlemmar
  3. En gång årligen i efterskott utbetalar Moory återbäring uppgående till 5% av totala varuvärdet exklusive moms till av båtklubben angivet konto

Båtklubbens åtagande

  1. Båtklubben sätter in en kort information till sina medlemmar på båtklubbens publika hemsida enligt anvisning av Moory, med länk till Moory.se
  2. Båtklubben informerar sina medlemmar om samarbetet i minst 2 nyhetsbrev eller utskick per år – ett på våren och ett på hösten. Därtill gärna i återkommande utskick och på sammankomste
  3. Båtklubben erbjuder Moory att besöka klubbens sammankomster minst en gång årligen för information om samarbetet – och för särskilda erbjudanden och försäljning av varor