Varukorg

Snabb frakt från 49:- Superenkel prisgaranti Beställ innan 12:30 för utleverans samma dag

Är du medlem i en båtklubb? Då kan du – utan att lyfta ett finger – bidra till din klubbs ekonomi. Vi ger nämligen upp till 5% återbäring till din klubb på allt du handlar. Allt du behöver göra är att ange vilken båtklubb du tillhör – resten sköter vi.

Såhär enkelt är det

  1. Logga in eller registrera ett konto hos oss.
  2. Gå till avsnittet ”Båtklubbstillhörighet” på mina sidor.
  3. Välj din båtklubb i listan och spara.
  4. Alla dina köp ger nu upp till 5% återbäring till din båtklubb. Du behöver inte vara inloggad – det räcker med att ordern läggs till samma e-postadress som du registrerat ditt konto med.

Vanliga frågor & svar

Min båtklubb finns inte med i listan

Det ordnar vi förstås! Börja med att maila in båtklubbens namn och eventuell hemsida till hej@moory.se så sätter vi upp så att du kan börja bidra till klubben. Du får också gärna tipsa klubben om att de kan gå med i vår båtklubbsklubb för att få högre återbäring. Du kan läsa mer här.

Du kan lägga din order utan att vara ansluten till båtklubben – om du i samma mail som ovan anger ditt ordernummer så kopplar vi ihop ordern med din båtklubb så att återbäringen hamnar rätt.

Vad betyder upp till 5%?

Vi ger alla båtklubbar 2.5% återbäring utan att de behöver göra någonting. Om de vill vara med i vår båtklubbsklubb så ger vi istället 5% återbäring. Det enda kravet vi ställer för att få den högre återbäringen är att vi vid 2 tillfällen per år får kommunicera med medlemmarna i klubben.

Hur får klubben sin återbäring?

Det finns inga krångliga avvikelser eller rabattkuponger – vi betalar årligen ut återbäringen i reda pengar.

Varför gör vi detta?

Vi älskar båtliv, och båtklubbar gör att båtlivet blir möjligt för många fler – det vill vi premiera. Vi tror helt enkelt att så länge båtklubbarna mår bra så mår båtlivet bra, och därmed mår vi bra.