Varukorg

Snabb frakt från 49:- Superenkel prisgaranti Beställ innan 12:30 för utleverans samma dag

Bästa diskstället: 3 populäraste diskställen just nu

Skall du köpa diskställ till pentryt eller köket – hemma, till båten eller husbilen? Då behöver inte leta längre – vi har oerhört pålästa och kräsna kunder och därför tror vi att de bästa diskställen är de vi säljer flest av. Därför har vi sammanställt en lista över de mest populära diskställen hittills under året – här får du hela topplistan. Kanske hittar du din favorit här!

Vad är det bästa diskstället?

Svaret på den frågan beror ju lite på vad du söker efter. Diskställets material, design och storlek är såklart viktiga aspekter. Se till att det finns särskilda fack för bestick, och möjligheten att placera glas och muggar. Ett plus är också om diskstället kommer med en bricka för att förhindra att vatten kommer i kontakt med köksbänken. Kontrollera också om produkten är tillverkad av säkra material som är fria från skadliga ämnen som BPA och ftalater.

I vår topplista har vi endast med diskställ i plast eftersom vi tror att det är här du finner de bästa diskställen. Prislappen är såklart en viktig aspekt och därför har vi bara med produkter från Nordiska plast – eftersom de gör så prisvärda modeller!

Populäraste diskställen just nu

  1. Nordiska Plast, grå, 490 x 360 x 110 mm
  2. Nordiska Plast, vit, 425 x 270 x 85 mm
  3. Nordiska Plast, vit, 490 x 360 x 110 mm

1:a plats, Mest sålda – Nordiska Plast, grå, 490 x 360 x 110 mm

Detta rymliga diskställ har plats för 18 tallrikar, två besticksfack och sidohäng för glas och muggar. Perfekt för den stora familjen! Tillverkad i Sverige av livsmedelsgodkänd polypropen, klarar den även temperaturer från -40°C till +120°C, vilket gör den idealisk för diskmaskinen. Det är praktiskt, robust och stabilt – en värdig vinnare i tävlingen bästa diskställ!

KÖP HÄR: Nordiska Plast, grå, 490 x 360 x 110 mm

2:a plats – Nordiska Plast, vit, 425 x 270 x 85 mm

På andraplatsen hittar du ett kompakt val för dig med mindre utrymme! Med plats för 12 tallrikar och tre separata fack för bestick, är detta diskställ smidigt för till exempel båten eller husvagnen. Det har också alla de kvalitativa egenskaperna hos sin större kusin, inklusive den höga temperaturtåligheten och kvalitetsmaterialen.

KÖP HÄR: Nordiska Plast, vit, 425 x 270 x 85 mm

3:e plats – Nordiska Plast, vit, 490 x 360 x 110 mm

Detta är exakt samma som vårt mest sålda diskställ på förstaplatsen, men i en annan färg: vit. För dig som föredrar en ljusare estetik, men inte vill kompromissa med funktionaliteten!

KÖP HÄR: Nordiska Plast, vit, 490 x 360 x 110 mm

Tröstpris och reservplats: Diskställsbricka Nordiska Plast, vit

Även om den här produkten måste hamna utanför tävlan är det faktiskt vår allra mest sålda diskställsprodukt! Det är ett utmärkt tillbehör för nästan alla diskställ – och passar utmärkt med samtliga produkter i vår topplista. Denna bricka ser till att undvika att vatten kommer i kontakt med köksbänken. Den är tillverkad med samma höga standard som diskställen och du kan vara säker på att denna bricka varar länge och tål de temperaturer som en diskmaskin kan utsätta den för.

KÖP HÄR: Nordiska Plast, vit

Vi hoppas att denna topplista hjälper dig i ditt val av det bästa diskstället!

Mer från Moory Magazine

Alla artiklar