Varukorg

Snabb frakt från 49:- Superenkel prisgaranti Beställ innan 12:30 för utleverans samma dag

Bästa SUP: 5 populäraste SUP’arna just nu

Är du ute efter att köpa SUP? Då har du kommit rätt! Vi tror att våra kunder är väldigt pålästa och gör sin research – och därför är också några av de bästa SUP de vi säljer mest av. Våra insikter baseras på realtidsdata, och vår topplista speglar vilka SUP-brädor som för tillfället leder försäljningen. I den här artikeln presenterar vi hela listan.

Vad är den bästa SUP’en?

Vad som är bäst för just dig beror ju såklart på en massa faktorer och dina preferenser. Vi vågar ändå påstå att för den stora majoriteten av människor som paddlar SUP är den bästa modellen den som är uppblåsbar. Det ökar flexibiliteten och användbarheten något enormt – plötsligt kan du enkelt ta med den i bilen, båten eller på bussen. Därför har enbart tagit med uppblåsbara modeller i tävlingen om den bästa SUP-brädan.

Populäraste SUP-brädorna just nu

  1. Bestway Hydro Force Freesoul Tech 11’2
  2. SUP Board 10’
  3. Bestway Hydro Force Oceana 10’
  4. Bestway Hydro Force White Cap 10’
  5. Black Island VERAN 9’6

1:a plats, storsäljaren – Bestway Hydro Force Freesoul Tech 11’2

Denna SUP tar första platsen av en anledning. Inte bara är den uppblåsbar och därmed smidig att transportera, men den fungerar också som kajak, med inkluderade sits och fotstöd. Den unika möjligheten till vindsurfing ger en extra dimension till ditt äventyr, även om mast inte ingår. Trippla lager laminat garanterar styrka och hållbarhet, och den snabba monteringstiden på 5 minuter är svårslagen. Den större storleken gör den idealisk för touring och längre utflykter på vattnet. Trots priset ger dess mångsidighet och robusta konstruktion en bra valuta för pengarna.

KÖP HÄR: Bestway Hydro Force Freesoul Tech 11’2

2:a plats – Uppblåsbar SUP Board 10’

För dig som söker en mer budgetvänlig lösning utan att kompromissa med kvaliteten. Denna SUP som är en ”noname” utan varumärke är trots det väl balanserad och tillverkad i slitstark PVC, vilket garanterar lång livslängd. Med en förlängningsbar paddel och en praktiskt handtag för lätthanterlig transport är detta ett utmärkt val för både nybörjare och mer erfarna paddlare.

KÖP HÄR: SUP Board 10’

3:e plats – Bestway Hydro Force Oceana 10’

Den tredje i vår lista är ännu en mångsidig produkt från Bestway. Med möjlighet att växla mellan SUP och kajakmode erbjuder den användningsmöjligheter för alla typer av vattenäventyr. Drop stitch-materialet ger den styvhet liknande en hård bräda, men med fördelarna av en uppblåsbar variant. Lägg till det den anti-halk belagda ytan, och du har en bräda som är både säker och praktisk.

KÖP HÄR: Bestway Hydro Force Oceana 10’

4:e plats – Bestway Hydro Force White Cap 10’

Bestway fortsätter att imponera med sitt sortiment. Denna allround-SUP är utmärkt för dem som vill hålla en rak kurs och samtidigt ha möjlighet att njuta av stilla vatten eller mindre vågor. Den är något längre än genomsnittet, vilket gör den snabbare i vattnet men fortfarande behagligt stabil. Ett säkert kort för alla nivåer av SUP-entusiaster.

KÖP HÄR: Bestway Hydro Force White Cap 10’

5:e plats – Black Island VERAN 9’6

För dig som vill ha en SUP som är så mångsidig som möjligt kommer Black Island VERAN 9’6 inte att göra dig besviken. Med en rundad fören, hög stabilitet och den inkluderade väskan för förvaring och transport, får du mycket för pengarna. Fusion PVC materialet garanterar en kombination av lätt vikt, styrka och hållbarhet. Denna bräda kommer inte bara tillfredsställa SUP-entusiaster, utan även dem som önskar en kanotupplevelse.

KÖP HÄR: Black Island VERAN 9’6

Med dessa fem topprankade SUP-brädor hoppas vi att du hittar en som passar just dina behov och budget – kanske den bästa SUP’en för dig!

Mer från Moory Magazine

Alla artiklar