Varukorg

Snabb frakt från 49:- Superenkel prisgaranti Beställ innan 12:30 för utleverans samma dag

Nyheter från Polyver vintern 2024 / 2025

Polyver är ett svenskt varumärke som tillverkar några av de allra mest populära och älskade vinterstövlarna som finns på marknaden. Med en nystart och ny energi kommer nu Polyver med en massa nyheter inför vintern 2024 / 2025. Här kommen en liten smygtitt på vad som komma skall!

Världens första seglar-vinterstövel

I en revolutionerande utveckling introducerar Polyver den första seglarstöveln för vinterbruk: Polyver Classic 3S och Polyver Classic Sport Low Limited Edition, båda med vit halkfri sula. Dessa stövlar kombinerar Polyvers berömda värme och vattentäthet med en elegant vit sula som ger utmärkt grepp på hala ytor.

Polyver Classic i ny spännande färg

Polyver Classic dyker upp i en ny, trendig militärgrön färg döpt till OD. Detaljerna kring namnets ursprung är ännu inlindade i mysterium. Denna färgvariation ger en fräsch look till den pålitliga klassikern, perfekt för den modeinriktade friluftsentusiasten.

Classic 3S – helt ny modell för tre säsonger

Den nya Polyver Classic 3S (som står just för tre säsonger) är anpassad för höst, vinter och vår med ett innovativt, slätt foder och mesh (nätmaterial) mot foten för förbättrad ventilation. Perfekt för varierande klimat från senhöst till tidig vår. Det ger stöveln komfort och skydd utan risk för överhettade fötter under mildare dagar. Classic 3S finns i svart/svart, militärgrön/militärgrön och svart med vit sula.

Classic Sport – ny modell med ullfoder

Uppgradera din vinterupplevelse med Polyver Classic Sport och Classic Sport Low Limited Edition, nu tillgängliga med ett varmt och torrt ullfoder. Dessa modeller garanterar en varm och bekväm känsla, även under de kallaste dagarna. Den stora fördelen med ull är att den ger en torr och varm känsla även dom dagar när du har stövlarna på dig i många timmar i sträck – istället för som polyesterfodret som i och för sig är supervarmt men som ibland kan göra foten känns fuktig.

LIA Sport Low Limited Edition – anpassad för aktiv komfort

Polyver utökar sitt sortiment med LIA Sport Low Limited Edition, en variant av den populära LIA-modellen, nu med ullfodrat inre och vit sula för optimal komfort och stil under aktivt vinterbruk. Den här vinterstöveln är perfekt under skidsemester när du skall promenera runt i vinterlandskapet – eller i staden när det är superkallt ute!

Polyver Winter Junior – ny storlek för äldre barn

För att möta efterfrågan på större barnstorlekar (och juniorer) lanserar Polyver Winter Junior, nu tillgängliga i storlekar 35 till 39. Denna modell behåller de älskade funktionerna från Polyver Kids men i större utföranden.

Nya sulor från Polyver: Woolpower Insole-serien

Slutligen introducerar Polyver Woolpower Insole (Low, Mid och High) – alla tillverkade av varm ull med stötdämpande egenskaper i hälen. Dessa iläggssulor är ett perfekt komplement till vilken Polyver-stövel som helst för extra komfort och värme.

Mer från Moory Magazine

Alla artiklar