Varukorg

Snabb frakt från 49:- Superenkel prisgaranti Beställ innan 12:30 för utleverans samma dag

Supervarma vinterstövlar från Polyver – en jämförelse

Har du hört talas om Polyver? Om du kommer från någon plats som ligger norr om Dalälven finns det en stor chans att du har det. Vad vi Stockholmare förstår är detta de BÄSTA och ENDA vinterstövlarna man någonsin behöver. De är tillverkade i hjärtat av Jämtland och med en djup förankring i kärleken till friluftsliv och med svensk expertis har man tagit fram en serie premiumvinterstövlar som inte bara lovar utan också håller – varma, torra och bekväma fötter oavsett väder. Här går vi igenom prylarna – häng med!

Sugen på att shoppa loss på Polyver?

Om du redan vet att du inte vill frysa om fötterna kan du kika på hela sortimentet här istället!

Se alla stövlar från Polyver

Storsäljaren och klassikern – Classic Winter

Polyver Classic Winter är originalet och den första modellen man utvecklade. Classic Winter är en hög stövel med superbekväm passform. Den är utrustad med den allra senaste generationen av Polyvers CLI-TECH bubbelteknik. Nu finns den i en uppgraderad design och modell som är perfekt för allt från vardagsaktiviteter till tuffare friluftsäventyr. De är lätta, 100% vattentäta och ger dig otroligt skydd mot kyla, slask och regn. De som vet – de vet. Går inte att få bättre. Finns i svart och grönt, i både låga och höga modeller.

Highlights för Classic Winter är utvecklade med fokus på lång hållbarhet och komfort i extremt vinterklimat. Stövlarna är utrustade med ett snabbtorkande innerfoder i polyester som ger bra komfort och hjälper till att hålla fötterna torra. Den sömlösa konstruktionen garanterar att stövlarna är 100% vattentäta oavsett väder och vind.

En unik egenskap hos Polyver Classic Winter är dess avancerade ”evakueringskanaler” som effektivt avlägsnar vatten och smuts. Dessa kanaler gör också att du slipper onödig nedsmutsning vilket gör stövlarna enkla att rengöra och underhålla efter användning i leriga eller våta förhållanden. Dessutom är Classic Winter utrustade med en halkskyddssula som ger grymt grepp på snö och is. Sulan har en hög broddlängd som både förbättrar isoleringen och greppet och dessutom ökar stövelns hållbarhet över tid.

Vi tror att detta är den perfekta modellen för dig som behöver ett par supervarma bruksstövlar på vintern. Du är ute i ur och skur – och snö och kyla. Om du är ute hela dagarna i sträck kan du ibland uppleva att du blir så varm att fötterna svettas – om det inte är superkallt såklart. Det är så det är att ha de varmaste stövlarna. Bättre än att frysa! Vill du ha en uppgraderad modell kan du läsa vidare under Premium.

Allround med snöskydd – LIA

Med en skräddarsydd skärning och den senaste CLI-Tech bubbelteknologin får du i Polyver LIA en oslagbar kombination av värme och skydd från ”snö i skorna”. Den höga designen med justerbar snöstopp gör den till den perfekta följeslagaren för naturupplevelser på skoter eller om du kanske älskar att pulsa i djup snö.

Det som gör Polyver LIA så speciella är dess noggrant utformade funktioner som maximerar både komfort och funktionalitet i krävande vinterförhållanden. Stöveln har ett snabbtorkande innerfoder i polyester som både ger komfort håller fötterna varma. Den sömlösa designen av ytterhöljet eliminerar risken för vatteninträngning – stöveln är verkligen 100% vattentät och perfekt för blöta miljöer (tänk snöskoterleder där du måste ta dig över vattendrag utan is).

En justerbar stövelkrage med åtdragbart dragsnöre ger dig möjlighet att individuellt anpassa passformen av kragen. Det ger såklart också extra skydd mot kyla, snöyra och nederbörd. Även denna stöveln är försedd med evakueringskanaler som effektivt avlägsnar vatten och smuts.

De allra finaste modellerna – Premium

Polyver Premium är de allra finaste och bästa modellerna som fabriken i Pilgrimstad har utvecklat. De är för dig som älskar de allra mest krävande vinteräventyren i extrem kyla och tuffa tag. De ger dig förstklassig komfort, värme och stabilitet och garanterat torra och sköna fötter. De har en halkfri sula som ger extra grepp på isiga och snötäckta underlag och därför är de helt perfekta för utmanande terräng. Polyver Premium finns i både hög och låg modell i färgen svart.

Det som gör Polyver Premium så unika är deras fina kombination av traditionell design (väldigt lika Polylver LIA) och de bästa materialen. De är verkligen väl anpassade för extrema väderförhållanden och krävande utmaningar. Denna höga stövel är utrustad med en ”fitted”-skärning, varmt och härligt ullfoder i hela skon – utom i hälen där man fiffigt nog monterat polyester för bättre hållbarhet. De är givetvis tillverkade med samma isolerande CLI-TECH bubbelteknik vilket gör dom lika varma som alla sina syskon i familjen.

Polyver Premium har en justerbar krage med dragsnöre för att skapa en tät och bekväm passform, och är förstärkt vid hälen för ökad komfort och längre hållbarhet. Den uttagbara premium-innersulan ger dig extra värmeisolering vilket gör att dina fötter håller sig varma även under de allra kallaste förhållandena. Modellen finns i klassiska färger som svart och grönt och i storlekar från 37 till 47 och är unisex.

Det ultimata skyddet för tårna – Premium Safety

Polyver Premium Safety är kanske de allra säkraste och varmaste arbetsskorna för vintern i hela universum. De har inbyggd stålhätta och en extra stabil sula och är dina fötters bästa kompis i krävande arbetsmiljöer i extrem kyla. De är utvecklade för att ge säkerhet och komfort även under de tuffaste arbetsförhållanden. De finns i svart och i både hög och låg modell.

Förutom att de har stålhätta är Polyver Premium Safety toppen därför att de erbjuder en oslagbar kombination av säkerhet, komfort och stil. Dessa vinterkängor är utrustade med halkfria och oljebeständiga sulor samt antistatiska egenskaper vilket gör dem perfekta för arbetsplatser med höga säkerhetskrav. De har ett spikskydd i textilt kompositmaterial som skyddar dig från spikar i foten – eller andra vassa hemskheter. Därför uppfyller de den synnerligen stränga standarden EN ISO 20345:2011 S5 CI SRC som är till för att garantera skydd mot både genomträngning och kompression.

Eftersom Premium Safety är tillverkade med CLI-TECH bubbelteknik – som alla sina syskon – är stövlarna dessutom 100% vattentäta och supervarma. De har även samma evakueringskanaler som några av de andra i familjen – de hjälper dig att avlägsna både vatten och smuts. Invändigt har du det snabbtorkande polyesterfodret som säkerställer att dina fötter förblir torra och bekväma under även de mest krävande förhållandena. Polyver Premium Safety en arbetsstövel för dig som bara nöjer dig med det allra bästa!

För de minsta – Polyver Kids

Polyver Kids är Polyvers vinterskor för de minsta. De är speciellt designade för barn och är superbra på att se till att de små håller sig varma och torra under alla sina vinteräventyr. Polyver Kids finns i blått, svart och rosa i storlekarna mellan 25 och 34.

Det bästa med Polyver Kids är att de är speciellt designade just för barn – och för att hålla barnens fötter varma och torra oavsett väder. De är precis som alla Polyver tillverkade med CLI-TECH-bubbelteknik så du kan vara säker på att ungarnas fötter får optimal värme och torrhet både under lekfulla snödagar och regniga skolresor. Stövlarna är lätta och skapade för att ge högsta möjliga komfort – det är toppen eftersom dina barn kommer att älska dom. Dessutom är de 100% vattentäta tack vare sin sömlösa konstruktion och har halkskyddssulor för extra säkerhet på hala underlag. Precis som sina storasyskon har de evakueringskanal som ser till att vatten och smuts enkelt avlägsnas. Och det bästa av allt – de är superenkla att hoppa i och ta sig ur – så du slipper krångla med vinterkängor och snörningar på barnen på morgonen när ni är sena till dagis och förskola!

Mer från Moory Magazine

Alla artiklar