Varukorg

REA – superpriser på alla seglarkläder

Snabb frakt från 49:- Superenkel prisgaranti Beställ innan 11 för leverans samma dag

Vi intervjuar Tobias Gill om Gill

Seglarkläder från Gill har länge varit ett populärt val för både professionella och amatörer till sjöss. Med sin höga kvalitet och innovativa design har Gill etablerat sig som en ledande tillverkare av seglarkläder och tillbehör. Namnet Gill har en koppling till segling som sträcker sig ända tillbaka till 1975 – då startade Peter Gill företaget och började tillverka seglarkläder i en liten lokal i England.

En av hans möjliga ättlingar – Tobias Gill – och hans fru Annika Gill köpte nyligen båttillbehör från oss på Moory. Vi tog såklart en pratstund med Tobias för att höra hans tankar om Gill och hans egna seglingserfarenheter.

Gill keps på båtfolk
Tobias och Annika Gill med varsin Gill seglarkeps

Tobias – berätta lite om ditt båtliv

Jag har alltid älskat båtar och havet, och har tillsammans med min fru Annika haft flera båtar genom åren. Vi bor i Onsala söder om Göteborg och vår nya båt, en Fairline Targa 52 GT, kommer snart att bli vårt andra hem.

En Fairline Targa 52 – samma båt som Tobias nya…

Du är ute mycket tillsammans med din fru – berätta lite om er själva

Jag jobbar som global kvalitetsdirektör på Bufab och Annika är VD på Home of ESS, vilket innebär att hon har en förkärlek för hotellstil när det gäller inredningen på båten.

Ni köpte lite båtprylar av oss – hur ser ni på säsongen 2023?

Vi har precis köpt den nya båten och ska köra den hem från Stockholm genom Göta kanal. Det blir vår första gång genom kanalen, så det kommer att bli spännande och roligt. Våra favorithamnar inkluderar annars Ekenäs Sydkoster, Fjällbacka, Gullholmen, Väderöarna, Käringön, och många fler. Vi ser verkligen fram emot en fantastisk båtsommar 2023.

Vad är din relation till Gill seglarkläder?

Jag har använt Gill-seglarkläder i flera omgångar genom åren. Jag uppskattar deras höga kvalitet och fina design – och rimliga priser. Nu när jag köpt ny båt blev det ett par nya kepsar till mig och Annika! Så på så sätt kan man säga att jag är en lojal kund till Gill.

Mer från Moory Magazine

Alla artiklar