Castro (194)

Här köper du fendrar från Castro till din båt. Castro är världsledande inom fender och kännetecknas av hög kvalitet och stilren modern design. Vill du ha snyggaste fendrarna – och dessutom en fender som verkligen skyddar din båt från stötar och skador – då är fendrarna från Castro ett bra val.

Vi säljer hela Castros sortiment av fendrar från små lätta G-fendrar till cylinderfendrar och hypermoderna NFD-serien. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Castro – en världsledare inom fendrar

Castro är ett familjeföretag som har vuxit till en av världens största tillverkare av fendrar och bojar. Med huvudkontor och fabrik i San Sebastian i nordligaste delen av spanien – med atlanten utanför dörren – har man tillverkat fendrar sedan 1970. Idag är det tre generationer Castro som tillsammans driver företaget – som idag exporterar till mer än 70 länder.

Hög kvalitet och innovativ design

Castro har genom åren lagt oerhört mycket tid, kraft och pengar på att utveckla de bästa fendrarna – både till kommersiell sjöfart och privatmarknaden. Man har vid det här laget testat tusentals prototyper och olika utföranden, gummi och plastblandningar och tillverkningsmetoder för att ta sig till det absolut översta skiktet i Europa och världen. När du köper en Castro fender till din båt skall du förvänta dig det absolut bästa.

En fender som vi är lite extra stolta över är Castros serie NFD. Det är snygga väldesignade fendrar som är gjorda för att sticka ut och se snygga ut. De förhöjer designen och känslan på vilken båt som helst. I samarbete med en prisbelönt designbyrå har NFD-fendrarna utvecklats till perfektion och vi säljer hela sortimentet så att du säkert skall få precis den fendern som passar bäst på din båt.

Castro och Moory – ett långsiktigt partnerskap

Moory har nyligen knutit ett långsiktigt partnerskap med Castro som gör att vi kommer att sälja Castro fendrar i Norden under lång tid framöver. Vårt långsiktiga samarbete gör att vi köper fendrar i större volymer och direkt från fabriken – det gör att du som konsument kan förvänta dig de absolut bästa priserna och det absolut största sortimentet. Fördelen är helt enkelt att du har mer att välja på – så att du garanterat får exakt den fender som passar just din båt. Till rätt pris.