Hook & Moor (1)

Här köper du alla båtshakar från Hook & Moor till din båt och ditt båtliv. Hook & Moor är en svensk uppfinning och en otroligt smart båtshake som genom några olika metoder kan kroka i förtöjningslina och bojlina i bojöglor, bryggpollare och öglor på bryggan. Med en Hook & Moor blir tilläggningen mycket enklare och smidigare – alla borde ha en!

Vi är stolta över att sälja ett brett sortiment båtshakar från Hook & Moor – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
  • Båtshake Hook & Moor M45, teleskopisk, aluminium, 101 – 180 cm

    1 764 kr
    6 i lager (fler kan köpas)

Hook & Moor hjälper dig att trä ett förtöjningsrep genom en förtöjningsring med ett enkelt drag eller tryck. Den fungerar som en vanlig båtkrok när krokhuvudet är i låst läge. Tillverkad av glasfiberförstärkt PA, smidd aluminium och rostfritt stål.

Jämfört med traditionella båtshakar ger den patenterade Hook & Moor överlägsen funktionalitet vid förtöjning. Det eliminerar risken att gå överbord när båten förtöjs och du behöver inte längre hjälp utifrån vid dockning.

Denna båtkrok är extremt enkel att använda och för din förtöjningslina genom ringen och tillbaka till båten i en rörelse. Bara en enkel tryck- eller dragrörelse med kroken och det är klart. Båthakens anpassningsbara längd gör den enkel att använda och förvara.