Kaya Ropes (9)

Här köper du allt från Kaya Ropes. Kaya Ropes är precis som det låter en tillverkare av tågvirke, tamp och linor. De är Turkiets största tillverkare av highend-tamp och sponsrar massor med kappseglingstävlingar och landslag i segling både i Turkiet och i Europa. De gör några av världens bästa tampar och använder samma material som de lite mer välkända varumärkena.

Oavsett om du söker storfall eller spinnakerfall, eller skotlinor eller någon annan tamp till din segelbåt har Kaya Ropes riktigt bra produkter. Vi är stolta över att vara ensamma om att sälja Kaya Ropes och vi har ett stort sortiment – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Fallina med insplitsad skothake Kaya Ropes Lupes Plain, polyester-kärna, 24-flätat polyester-hölje, vit/blå

  Det ursprungliga priset var: 979 kr.Det nuvarande priset är: från 729 kr.
 • Fallina med splitsad ögla med skydd Kaya Ropes Storm D Pro Mix, Dyneema SK78-kärna, 32-flätat polyester-hölje, grå/orange

  Det ursprungliga priset var: 2 379 kr.Det nuvarande priset är: från 1 759 kr.
 • Fallina med splitsad ögla med skydd Kaya Ropes Storm D Pro Mix, Dyneema SK78-kärna, 32-flätat polyester-hölje, grå/blå

  Det ursprungliga priset var: 2 379 kr.Det nuvarande priset är: från 1 759 kr.
 • Storfall med insplitsat nyckelschackel Kaya Ropes Lupes Plain, polyester-kärna, 24-flätat polyester-hölje, vit/röd

  Det ursprungliga priset var: 979 kr.Det nuvarande priset är: från 669 kr.
 • Skotlina med insplitsad skothake Kaya Ropes Lupes Plain, polyester-kärna, 24-flätat polyester-hölje, vit/blå

  Det ursprungliga priset var: 699 kr.Det nuvarande priset är: från 479 kr.
 • Fallina med splitsad ögla med skydd Kaya Ropes Storm H Pro Mix, Trosar HMPE-kärna, 32-flätat polyester-hölje, svart/röd

  Det ursprungliga priset var: 1 819 kr.Det nuvarande priset är: från 1 309 kr.
 • Fallina med splitsad ögla med skydd Kaya Ropes Storm H Pro Mix, Trosar HMPE-kärna, 32-flätat polyester-hölje, svart/grön

  Det ursprungliga priset var: 1 819 kr.Det nuvarande priset är: från 1 309 kr.
 • Skotlina med insplitsad skothake Kaya Ropes Lupes Plain, polyester-kärna, 24-flätat polyester-hölje, vit/röd

  Det ursprungliga priset var: 699 kr.Det nuvarande priset är: från 479 kr.
 • Fallina med insplitsad skothake Kaya Ropes Lupes Plain, polyester-kärna, 24-flätat polyester-hölje, vit/röd

  Det ursprungliga priset var: 979 kr.Det nuvarande priset är: från 719 kr.

Kaya Ropes för prisvärda highend-tampar

Kaya Ropes är Turkiets största tamptillverkare och de är kända för att tillverka tamp, fall och linor av allra högsta kvalitet. Kaya använder – precis som sina mer välkända konkurrenter som Liros, Robline och Marlow – samma välkända material såsom polyester och Dyneema.

Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig till bättre beslut när du skall köpa tampar från Kaya Ropes. Vi försöker skapa en webshop som fungerar lika bra eller bättre än den bästa mest erfarna säljaren i en butik – genom att lyssna på dig, förstå dina behov och översätta dom till produkter och specifikationer. Det gör vi genom att skapa filter, indelningar, produktinformation och bra instruktioner så att du enklare kan förstå, nå insikter och komma till kloka val innan du slår till och klickar på köpknappen för dina nya tampar från Kaya.

Kaya Ropes på katamaran
Kaya Ropes sponsrar världsteam inom katamaran

Olika typer till olika segling

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av Kaya Ropes tampar som är speciellt framtaget till just segling. De lite billigare tamparna passar perfekt för nöjesseglare som vill ha prisvärda alternativ, och de lite finare tamparna är perfekta för dig som vill ha det allra bästa men ändå vill ha en bra deal.

Vi säljer allt från fockfall, fockskot, genuafall, genuaskot, spinnakerfall, spinnakerskot/gaj och storfall från Kaya Ropes.

Att köpa Kaya Ropes på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av tampar från Kaya Ropes på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den tamp från Kaya du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta dina Kaya-tampar billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.