Nordiska Plast (381)

Här köper du allt från Nordiska Plast – en svensk tillverkare av plastboxar, plastlådor, plastglas och plasttallrikar – och mycket mer. Alla deras produkter är tillverkade i Sverige och fria från skadliga kemikalier. Vi är stolta över att vara en av de största av Nordiska Plast återförsäljare!

Vi har ett enormt stort sortiment från Nordiska plast – noga utvalt och alltid av högsta kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Stolt Nordiska Plast-återförsäljare för allt inom plast

Vi är återförsäljare av Nordiska Plast – ett företag som har specialiserat sig på att tillverka och leverera olika plastprodukter för olika ändamål. Företaget grundades 1956 och har sedan dess utvecklat och förfinat sin verksamhet för att bli en av de mest pålitliga och respekterade leverantörerna på marknaden. Med en stor bredd i sitt sortiment kan Nordiska Plast erbjuda allt från smarta förvaringslösningar till robusta industriella förpackningar, vilket har gjort dem till en populär leverantör bland både privatpersoner och företag.

Nordiska Plast har en stark drivkraft att fortsätta utveckla sina produkter för att alltid erbjuda det senaste och bästa inom plastindustrin. De fokuserar på att hitta de mest lämpliga materialen för varje produkt och lägger stor vikt vid att säkerställa kvaliteten på sina produkter. Nordiska Plast är också mycket måna om att hjälpa sina kunder få nöjda kunder och strävar alltid efter att ge den bästa möjliga service och support. Tillverkningen finns i Gislaved i Sverige vilket borgar för den höga kvaliteten.

Genom att erbjuda ett enormt sortiment av plastprodukter och genom både innovativ design och utveckling av smarta material är Nordiska Plast en av de ledande plasttillverkarna – och lyckas konkurrera mycket väl med alla tillverkare från både när och fjärran. Vi är stolta över att samarbeta med Nordiska Plast direkt!

Nordiska Plast Cook it plastprylar för köket
Nordiska Plast Cook It – plastförvaring för köket

Massor med olika kategorier

Eftersom vi är en av de största av Nordiska Plasts återförsäljare säljer vi ett av Sveriges största sortiment från Nordiska Plast. Vi säljer allt från sånt du äter på som plasttallrikar, bestick, champagneglas i plast, dricksglas i plast, vinglas i plast och koppar i plast till sånt du lagar på och med som fruktpressar, islådor, attiraljer för att koka kaffe, bunkar och durkslag till allt inom förvaring till exempel förvaringshinkar med lock, förvaringsburkar, förvaringshinkar och förvaringskorgar till diverse annat såsom baljor, bestickkorgar & besticklådor, brödkorgar, diskställ, källsortering, manuella båttoaletter och självklart även matlådor som är en av Nordiska Plasts allra mest populära produktkategori.

Populära serier och modeller

Vi säljer – och är återförsäljare av Nordiska Plasts allra mest kända serier såsom Nordiska Plast Cook It, Nordiska Plast Everyday, Nordiska Plast Frys/Micro, Nordiska Plast My Own och Nordiska Plast Store It.

Hos Moory kan du också köpa alla de mest populära modellerna från Nordiska Plast. Vi säljer Nordiska Plast Cook It ECO, Everyday Avdelare, Everyday Rund, Frys/Micro ECO, My Own Mini, Nordic, Rondo, Store It Bedroller, Store It ECO, Store It Flexible, Store It Star och Nordiska Plast StrongBox.

Nordiska Plast Store It
Med Nordiska Plast Store It får du ordning och reda

Att köpa allt från Nordiska Plast på nätet

Vi på Moory är stolta över att våra Nordiska plast återförsäljare, och sälja marknadens bredaste sortiment av allt inom plast från dem på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.