Regatta (57)

Här köper du allt från Regatta till dig och ditt båtliv. Regatta är en norsk tillverkare av flytvästar, flytkläder och allt för ruskigt väder ombord. Regatta tillverkar flytvästar av väldigt hög kvalitet och med modern skandinavisk design – vi kan verkligen varmt rekommmendera dom!

Vi är stolta över att ha ett av Nordens bredaste sortiment från Regatta – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Regatta flytvästar och flytkläder i världsklass

Regatta är en ledande tillverkare av flytvästar och flytkläder till både privat- och proffsmarknaden och har över 60 års erfarenhet inom området. Företaget har sin bas utanför Ålesund i Norge, som är en stad med en lång tradition inom fiske och sjöfart. Regatta har alltid prioriterat produktutveckling för att uppnå högsta möjliga kvalitet och har utvecklat flera innovativa produkter genom åren. Produktsäkerhet, rörelsefrihet och komfort under alla förhållanden är Regattas främsta mål när det gäller kvalitet, och företaget arbetar tillsammans med godkännande- och testorganisationer över hela världen för att säkerställa att deras produkter är av högsta kvalitet.

Regatta har blivit ett välkänt varumärke inom segling och båtliv, känt för att producera högkvalitativa flytvästar och flytkläder. Med en lång erfarenhet av att utveckla och designa säkerhetsutrustning för båtlivet, är Regatta en populär och pålitlig partner för både professionella seglare och fritidsentusiaster.

Regatta flytvästar och flytkläder är tillverkade med innovativa material och tekniker som ger en hög grad av flytkraft och skydd mot väder och vind, samtidigt som de är bekväma att bära och röra sig i. Regatta erbjuder ett brett utbud av flytvästar för både vuxna och barn, samt flytkläder som omfattar både flytjackor och flytbyxor. Oavsett om du seglar på öppet vatten eller i inre skärgårdar, har Regatta den rätta flytvästen eller flytkläden för dina behov. Med Regatta kan du känna dig trygg och bekväm på vattnet, och fokusera på att njuta av båtlivet utan att behöva oroa dig för din säkerhet.

Att köpa Regatta på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av Regatta på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din produkt billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det GALET snabb frakt.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.