Strömshaga (24)

Här köper du oljelampor & fotogenlampor från Strömshaga – ett familjeföretag med rötterna utanför Göteborg. De är specialister på bland annat oljelampor och fotogenlampor, och drivs av visionen att bidra med en unik känsla till varje hem & båt med inspiration från förr.

Vi säljer alla Strömshagas oljelampor & fotogenlampor – givetvis med prisgaranti & med galet snabba leveranser.

Öppna filter

Oljelampor & fotogenlampor från Strömshaga – mer mys!

Strömshaga är ett anrikt svenskt företag som faktiskt firar femtioår sedan start. Vi tycker att Strömshaga är särskilt grymma på just oljelampor & fotogenlampor – men de plockar ihop och tillhandahåller ett brett sortiment av allt inom inredning med betoning på vackra saker som förhöjer myskänslan hemma – eller i stugan eller båten. Strömshaga har ett brett sortiment av produkter och utvecklar allt från inredning till kök, textil, belysning, bad & städ, möbler och trädgård.

Strömshaga oljelampor och fotogenlyktor
Strömshaga har några av de finaste oljelamporna & fotogenlamporna!

Brett sortiment – mer än oljelampor

Strömshaga har ett superbrett sortiment av allt möjligt inom inredning. Inom just inredning har de allt från lergods, gjutjärn och krukor till ljusstakar och de superfina fotogenlampor som vi säljer här på Moory. De har även köksutrustning som grytor och kastruller, allt till bakning, städ & disk, porslin och brickor. Dessutom har de textil såsom kuddar och plädar, de har belysning både i elektrisk form och de stormlyktor och oljelampor som vi säljer, och därtill en hel del inom både möbler och trädgård.

Populära modeller

Strömshaga har ett superstort sortiment av just oljelampor och fotogenlampor med kända och älskade modeller såsom Strömshaga Linné, Strömshaga Majken och Strömshaga My – samtliga fina modeller som vi på Moory säljer i vårt utbud. Den produkt vi säljer allra mest av är nog ändå Strömshaga fotogenlampa – de är toppenfina!

Att köpa Strömshaga på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja ett fint sortiment av Strömshaga på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.