ATF oljor (1)

Här köper du ATF-oljor till din båt. En ATF-olja är en högteknologisk olja (Automatic Transmission Fluid) som är väl lämpad för växellådor, trim/tilt och styrning.

Vi säljer ATF-oljor från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Låt oss hjälpa dig att välja rätt!

Motortillbehör & motordelar är inte alltid lätt. Vi hjälper dig att välja rätt – oavsett om du enbart behöver nya motorfilter eller hitta en specifik servicedel till generatorn och styrservopumpen.

Tryck här för att få hjälp av Johan

ATF-oljor till drev och styrning

En ATF-olja är en specialtillverkad olja som är framtagen speciellt för de särskilda krav som ställs på oljor för drev, trim och tilt, styrning och växellådor. ATF står för ”Automatic Transmission Fluid” eller fritt översatt automatisk växellådsolja.

En ATF-olja är en syntetisk olja som i och för sig är baserad på samma grund av vanlig olja – men eftersom den går igenom en mycket mer komplex och specialiserad förädlingsprocess får man fram en mycket renare olja med oljemolekyler som har samma storlek. Det gör att ATF-oljan är ännu mer skonsam och effektiv än vanliga oljor. Därför rekommenderar vi dig definitivt att investera de extra kronor som ett köp av ATF-oljor innebär – det är värt pengarna i längden.

 

utombordare i fart
På många moderna utombordare rekommenderas ATF-olja i styrningen

Produkter för marint bruk (på båt) från starka varumärken

Vi säljer ATF-oljor som är speciellt framtagna för marint bruk – dvs. på en båt. Det innebär att de ger extra bra skydd mot rost och slitage och att de ger en optimal åldringsbeständighet. Normalt behöver man därför bara byta olja i drev eller styrning varannat år – även om många nog byter varje år. Den höga effektiviteten är ett resultat av hög termisk stabilitet.

Vi säljer ATF-oljor från marknadens allra största och bästa varumärken såsom Liqui Moly. Är du osäker på vilken ATF-olja du skall köpa föreslår vi att du följer rekommenderade produkter enligt dina manualer.

Att köpa ATF-oljor på nätet

Vi på Moory är stolta över att ha marknadens bästa sortiment på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den ATF-oljan du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din ATF-olja billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.