Seglarshorts (2)

Här köper du seglarshorts. Seglarshorts är egentligen en konstig term – för även om dessa shorts passar perfekt för segling så är de förstås lika bra på en motorbåt. Det är helt enkelt shorts som är tillverkade för att hålla mot de påfrestningar som kommer på sjön: vind, sol och vassa berg.

Vi säljer seglarshorts både till herr, dam och junior från välkända kvalitetsvarumärken såsom Musto, Helly Hansen och Gill till riktigt bra priser (med prisgaranti) & med galet snabba leveranser.

Öppna filter

Seglarshorts till segling, motorbåt eller bara härlig fritid

Ett par seglarshorts är snygga, praktiska och tåliga – vilket gör dom ännu snyggare. Seglarshorts passar givetvis lika bra till motorbåt, katamaran eller kanot – och såklart även till vilka fritidsaktiviteter du vill.

Seglarshorts är ett praktiskt plagg för de som älskar att vara på vattnet – eller i dess närhet. De finns i olika storlekar för herrar, damer och juniorer, så att alla kan hitta en modell som passar. Seglarshorts är ofta tillverkade av slitstarka material som tål vatten och rörelse, och de har ofta funktionella detaljer som fickor och justerbara bälten. Med en bra par seglarshorts kan du känna dig bekväm och säker på ditt seglingsäventyr.

seglarshorts på man och kvinna
Seglarshorts är lika snygga som praktiska – även i hamn och iland

Poängen med seglarshorts är just att de är tillverkade i slitstarka material och har ofta förstärkningar i rumpan – många seglare tillbringar en hel del tid på relingen för att ”burka” eller agera ballast i lovart för att hjälpa kölen räta upp seglet.

Seglarshorts har dessutom ofta fickor på sidorna och är utformade för att ge dig full rörelsefrihet ombord.

Billiga prisvärda modeller eller top-of-the-line

Vi säljer alla möjliga typer av seglarshorts i olika prisklasser. Söker du efter billiga seglarshorts kan du hitta prisvärda modeller som inte måste kosta shortan. Seglarshorts är dock inte alltid de billigaste shortsen så vill du spara ännu mer pengar får du kanske leta i varuhusen. När det kommer till mer avancerade modeller av seglarshorts har vi ett brett sortiment – i synnerhet om du söker efter de bästa seglarshortsen skall vi nog kunna hjälpa dig att välja och köpa rätt modell!

Samma modeller men olika design för dam och herr

Seglarshorts för damer och herrar skiljer sig ofta åt i skärning och design. Seglarshorts för dam har ofta en mer feminin passform med smalare midja och vidd i benen för att ta hänsyn till kvinnors anatomi. De kan också ha mer detaljerade designelement för att skapa en mer feminin look – även om de för det mesta ser exakt likadana ut.

Seglarshorts för herr har ofta en mer traditionell skärning med en mer rak och bred passform i benen. De har också en tendens att vara enklare i designen och fokusera på funktionella detaljer, som fickor och bälten, för att underlätta seglingen. Samtidigt är det viktigt att notera att det finns många varianter på marknaden och att det är möjligt att hitta seglarshorts med en unisex skärning som passar både damer och herrar.

Olika färger och kända varumärken

Vi har ett brett sortiment av seglarshorts och säljer seglarshorts från de allra kändaste varumärkena såsom Gill, Helly Hansen och Musto.

Att köpa seglarshorts på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av seglarshorts på nätet – både för dam, herr och junior. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.