Wakeboards (2)

Här köper du wakeboards. En wakeboard drar du efter motorbåten och den fungerar som en surfbräda med fäste för fötterna – du surfar sidledes och kan svänga och hoppa hur avancerat du vill och klarar.

Vi säljer wakeboards från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Wakeboard-paket O’Brien 135 cm, + bindningar + wakeboardlina + väska

  4 439 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Wakeboard BASE Track, 139 cm, utan bindningar

  1 939 kr
  1 i lager (fler kan köpas)

Wakeboards – grymt kul och perfekt till båten

En wakeboard är som sin egen nöjesmaskin. Det är sjukt kul att åka och du kan köra allt från glassig smörig åkning på platt vatten till avancerade hopp och surfing på motorbåtens svallvågor. Att åka wakeboard kan liknas vid snowboardåkning fast på vatten. Eftersom vatten är mjukare än packad snö så slår man sig mindre på wakeboard. Tack vare den stora ytan på en wakeboard kan man dessutom åka långsamt vilket gör det ännu lättare.

hopp med wakeboard
Med en wakeboard finns det inga gränser – hoppet är din vän

Det är enkelt att lära sig åka wakeboard – allt du behöver är lite tålamod, en wakeboard och en motorbåt. Och kanske lite mod.

Hur kommer man igång med wakeboard?

För att börja åka wakeboard behöver du såklart själva wakeboarden med bindningar, en flytväst och lina med handtag som du fäster i båten. Det vanligaste är att att åka bakom din motorbåt men man kan också ta sig till en kabelpark där en vajer drar dig runt en bana i en damm eller sjö.

Det bästa är att börja med att köpa en lättåkt och förlåtande bräda – man kan göra otroligt mycket kul ganska långt upp i högre kunskapsnivåer även med en sådan nybörjarbräda. En lättåkt wakeboard är en bräda som är förutsägbar och stabil, och som gör som du som åkare vill och förväntar dig. Det viktigaste är att den är förlåtande – så att den gör ”rätt” även om du gör lite fel. Om den inte är det riskerar du att den hugger i kanten och att du trillar.

Det är faktiskt så att det inte alltid är de billigaste brädorna som är de mest lättåkta wakeboardsen – en del dyrare brädor är också väldigt lättåkta och förlåtande. Dock är det ju såklart så att en instegsbräda kostar mindre och är därför mer tillgänglig för de flesta plånböcker och efterfrågade prislappar.

Wakeboards från olika varumärken

Vi säljer wakeboards i olika modeller och från några välkända varumärken såsom BASE och O´Brien.

Att köpa wakeboards på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av wakeboards på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta dina prylar billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.