Tryckspruta ABNET, 3 liter

Det ursprungliga priset var: 1 169 kr.Det nuvarande priset är: 1 009 kr.

 • Robust tryckspruta av enastående kvalitet
 • Långt munstycke för svåråtkomliga ytor
 • Lämpad för att rengöra alla ytor – anvädbar!
 • Bärrem för ergonomisk hantering
 • Pumpa upp tryck för en jämnare applicering
 • 3 liter – räcker länge – slipp fylla på
 • Tryckluftsmätare – hjälper dig kontrollera trycket
Volym: 3 liter
Leverans 49 kr
Beställningsvara | 3 - 6 arbetsdagar
Johan - en av våra experter på båttillbehör

Frågor? Prata med Johan eller någon annan av våra produktexperter!

08 – 25 15 46
 • Abnet är ett franskt varumärke och ett revolutionerande rengöringsmedel. Det är utvecklat på basis av teknik som använts av NASA för att rengöra rymdraketer – prata om raketforskning alltså! Abnet är rengöringsmedlet som kommer att revolutionera hur du städar. Det är ett proffsigt rengöringsmedel som är enkelt att använda på alla ytor som tål vatten. Det tar bort all smuts, även på textilier och skinn, och lämnar en ren och smutsavvisande yta utan att skada underlaget. Hur funkar det? Genom att krossa fett och bryta statisk laddning som binder smuts. Abnet är ett kraftfullt rengöringsmedel som är snällt mot användaren och tufft mot smuts, och det har vunnit Bäst i Test flera gånger i Europa.

  Abnet är dessutom miljövänligt och hållbart. Abnet innehåller en mix av biologiskt nedbrytbara ingredienser som är helt giftfria och oskadliga för både användaren och miljön. Det ersätter många andra rengöringsprodukter, avfettningsmedel och kemtekniska produkter, så du behöver inte oroa dig för att samla på dig en massa olika flaskor. Dessutom har Abnet en hög koncentration som gör att du inte behöver använda mycket av det för att få ett perfekt resultat. Abnet är helt enkelt mirakelmedlet som du har väntat på!

 • Leveranstid

  Det här är en beställningsvara och den finns i lager hos vår leverantör. Leverantörens lagersaldo är bekräftat inom de senaste 12 timmarna.

  När du köper denna produkt beställer vi hem den till vårt lager och skickar sedan ut den till dig.

  Vi gör inga delleveranser. Om du beställer både lagervaror och beställningsvaror kommer din order skickas ut när alla beställningsvaror kommit till vårt lager.

  För den här produktens leverantör är normal leveranstid till vårt lager 2 - 5 arbetsdagar. Det innebär att vi kommer skicka ut din order inom 3 - 6 arbetsdagar.

  Fraktkostnad

  Standardfrakt för den här produkten kostar 49 kr. Du kan välja andra fraktalternativ (såsom paketbox och hemleverans) som i olika fall kostar lite mer, men det finns alltid ett alternativ för 49 kr.

  Totalkostnaden för det fraktval du har gjort visas alltid i kassan innan du gör din beställning.

  Returer & ångerrätt

  Vi erbjuder 365 dagars öppet köp. Vi erbjuder också enkla returer. I ditt paket medföljer en returfraktsedel. Inga blanketter eller formulär behöver fyllas i. Om du väljer att använda vår returfraktsedel debiterar vi 89:- i returfrakt, vilket oftast är billigare och enklare än att själv köpa en frakt. Inga returavgifter eller andra avgifter tas ut.

  Läs mer

 • Det finns inga recensioner än.

  Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Detaljer

EAN 5707400508987
Vikt 2340 g
Varumärke

Volym

3 liter