Här köper du flytjackor. En flytjacka är en superfiffig uppfinning. Den håller dig varm och skön, samtidigt som den ger dig flytkraft om du skulle hamna i vattnet. Alla som rör sig på eller kring vatten under de kallare årstiderna borde köpa en flytjacka!

Vi säljer flytjackor från välkända kvalitetsvarumärken till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Flytjacka till fiske, båtliv och segling

En flytjacka är en bra allt-i-ett lösning på två problem som man ofta möter till sjöss. Dels vill man skydda sig mot väder och vind – och regn och rusk. Och dels vill man försäkra sig om att hålla sig flytande om man skulle trilla i – fast att man har en massa tunga kläder på sig. Om man bara har ett tungt galonställ eller seglarställ på sig måste man komplettera med rejäla flytvästar – och därför blir man ju lite otympligare ombord. Med en flytjacka får du både väderskydd och flythjälp i ett behändigt paket.

man med flytjacka på båt
En flytjacka skyddar både mot väder och vind – och hjälper dig att flyta om olyckan är framme.

Modeller till både dam och herr

När man skall köpa flytjacka vill man såklart att den skall sitta så bekvämt som möjligt – och vara så o-otymplig som möjligt. Därför säljer vi flytjackor både till damer och herrar – eftersom modellerna skärs och sys med olika kroppsbyggnader som förebild.

Viktiga egenskaper som du kommer att gilla

Flytjackor kommer med en lång rad fördelar och har en del egenskaper som vi särskilt gärna vill lyfta fram – som gör det enklare för dig att förstå varför den ena jackan är bättre än den andra.

Vi har flytjackor ”med fickor” för dig som vill kunna ha med dig småsaker nära till hands. Vi säljer andra modeller ”med grenband” – det är en superviktig egenskap eftersom utan grenband riskerar du att få hela flytjackan uppe vid axlarna om du ramlar i. Vidare är det viktigt att den är tillverkad ”med reflexer” så att du syns bättre i mörker, att den är ”med ring för dödmansgrepp” när du skall köra vattenskoter eller utombordare och att den är gjord ”med visselpipa” så att du kan påkalla uppmärksamhet om du trillar i vattnet.

Använder du våra filter för viktiga egenskaper kan du alltså få fram precis de flytjackorna som passar dina behov.

Olika färger och olika varumärken

Vi säljer flytjackor i alla möjliga färger – från blå och grå till gul, röd och svart. Vi har också jackor från marknadens allra största och bästa varumärken såsom Baltic, Fladen Fishing och Regatta.

Att köpa flytjacka på nätet

Vi på Moory är stolta över att ha marknadens bredaste sortiment av flytjackor på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den flytjacka du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din jacka billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.